iPhones

iPhone xs max

iPhone XS MAX

iPhone xs max

iPhone XS

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8 plus

iPhone 8

iPhone 7 plus

iPhone 7

iPhone 6s plus

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6

iPhone SE

iPhone 5S

iPhone 5c

iPhone 5

iPads

iPad-Mini

Apple iPad mini

iPad-Mini-2

Apple iPad mini 2

iPad-Mini-3

Apple iPad mini 3

iPad-Mini-4

Apple iPad mini 4

iPad-Pro-129-Inch

Apple iPad PRO 12,9

Apple-iPad-Pro-10.5

Apple iPad PRO 10,5

iPad-Pro-97-Inch

Apple iPad PRO 9,7

iPad-Air-2

iPad AIR 2

Apple-iPad-Air

Apple iPad AIR

Apple-iPad-Air-2017

Apple iPad AIR 2017

Apple-iPad-4

Apple iPad 4

Apple-iPad-3

Apple iPad 3

Apple-iPad-2

Apple iPad 2

Apple-iPad-2

Apple iPad AIR 2018

Apple-iPad-2

iPad Pro 12,9 2017

Apple-iPad-2

iPad Pro 9,7 2017

Snelle en deskundige Apple reparatie Tilburg

We gebruiken smartphones tegenwoordig voor een heleboel doeleinden. Van social media tot navigatiesysteem, en voor veel mensen al als vervanging van hun pinpas. Fijn dat een apparaat dat allemaal kan, maar daardoor rekenen we er ook op. Wanneer deze stuk gaat, is het belangrijk dat we hem snel weer gemaakt terug hebben. Is jouw Apple iPhone kapot, en zoek jij naar goede Apple reparatie Tilburg? Dan helpen wij je graag weer snel op weg!

Veel voorkomende reparaties

Door onze jarenlange ervaring hebben we eigenlijk alle defecten al wel eens voorbij zien komen. Een kapot scherm bijvoorbeeld. Een ongelukje zit in een klein hoekje, en een barst in je scherm kan iedereen overkomen. Gelukkig is het snel en makkelijk te repareren. Ook bijvoorbeeld een kapotte volume- of homeknop, een connector die niet werkt of speakers die niet meer laten horen wat ze moeten laten horen zijn snel te maken. Door onze vakkundige reparateurs heb jij jouw iPhone of iPad snel weer in nieuwstaat terug, en dat voor een fractie van de prijs van vervangen!

Repareren is goedkoper

 

Veel mensen kopen bij een defect een hele nieuwe mobiel. Is je accu veroudert? Dan kan het zijn dat je mobiel soms ineens uitvalt, of de prestaties achteruit gaan. Een nieuwe accu kan dan soms wonderen doen. Vaak denken mensen dat de mobiel dan aan vervanging toe is. Dit is natuurlijk heel begrijpelijk. Vaak lijkt het erop alsof de mobiel niet meer te maken is. Het verbaast mensen vaak hoe voordelig de telefoon nog gemaakt kan worden. Twijfel jij of een reparatie de moeite waard is? Kom gerust langs in de winkel!

Kortom, als je op zoek bent naar Apple reparatie Tilburg, dan staan wij je graag te woord!

Neem contact op