Geen producten (0)

Reparatiebeleid en Q&A

Bereikbaarheid en wachtservice!
Smartphone-Express is makkelijk bereikbaar met de auto, trein en bus. We zijn gevestigd achter de Westermarkt in de straat van de Wibra. Wel zo fijn om te weten als je langs wilt komen voor je GSM, smartphone of tablet reparatie in Tilburg. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren en ook de Westermarkt biedt heel veel gratis parkeergelegenheden. Let er wel op dat wij gevestigd zijn buiten de Westermarkt, niet in de Westermarkt.

Wij bieden de snelste reparatieservice voor je smartphone, tablet en GSM reparatie in Tilburg. Bij ons maak je gebruik van de klaar terwijl je wacht-service. Wij repareren je telefoon of tablet terwijl je een kopje koffie of thee drinkt in onze wachtruimte. Je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen voor een reparatie. De meeste reparaties zijn binnen 30 minuten al gereed! Winkelen tijdens de reparatie kan natuurlijk ook om de hoek op de Westermarkt. Die biedt genoeg winkelplezier.

Smartphone-Express gebruikt de Originele & OEM onderdelen!
Smartphone-Express staat erom bekend originele onderdelen te gebruiken voor de reparatie van jouw elektronicaproduct. Waarom we dat doen? We kiezen hier bewust voor om een hele simpele reden. Wij repareren telefoons en tablets voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Om onze samenwerking met bedrijven en verzekeringsmaatschappijen op de juiste wijze voort te zetten, kunnen wij het ons niet veroorloven om met minder kwalitatieve, nagemaakte onderdelen reparaties te verrichten. Een reparatie betekent voor ons dat jij echt een betere versie van je ingeleverde GSM, tablet of smartphone terugkrijgt. En daar horen originele onderdelen van het merk bij vinden wij.

Daarnaast ontvang je bij ons standaard 12 maanden garantie op elke reparatie waar wij originele onderdelen bij gebruiken. Dat durven wij te geven, omdat we experts zijn op het gebied van tablet reparatie in Tilburg en GSM en smartphone reparatie in Tilburg en omstreken.

Wij gebruiken 100% originele onderdelen voor de volgende merken: Samsung/LG/Nokia/HTC/OnePlus/Huawei/Sony. 
Wij gebruiken OEM en High Copy onderdelen bij onze Apple reparaties. 

Reparatie van je iPhone of Samsung smartphone nodig?
Kom voor je iPhone of Samsung reparatie bij ons in Tilburg! Of het nu is vanwege een gebroken touchscreen, kapotte LCD, een defecte accu, waterschade, software problemen of ieder ander probleem; Smartphone-Express lost het voor je op! Repareren doen we met originele onderdelen en een garantie van 12 maanden. Je kunt bij ons ook pinnen. Voor vragen kun je bellen naar 013 59 058 06 of een mail sturen naar info@smartphone-express.nl.

 

 

Reparatie
Als u een reparatie wilt laten uitvoeren aan uw telefoon of tablet, is Smartphone Express de expert die u zoekt. Wij helpen dagelijks tientallen mensen door reparaties uit te voeren.

Smartphone reparatie is één van onze belangrijkste werkzaamheden. Een Smartphone scherm vervangen kunt u bij ons laten doen binnen 30 minuten. Veel tevreden klanten gingen u voor. Onze ervaren monteurs voeren de reparaties vakkundig uit en zij gebruiken hierbij originele vervangingsonderdelen. Interesse in onze reparatieservice? Bekijk de opties meteen op onze website of kom langs in onze winkel. Bijna alle Smartphones en Tablets nemen we aan en we geven van tevoren een heldere prijsopgave. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u waterschade aan uw toestel? Waterschade onderzoek is dan geschikt! Bij zo'n onderzoek nemen onze technici uw toestel onder de loep en bekijken of reparatie nog mogelijk is. Ook kunnen we aangeven welke onderdelen er aan vervanging toe zijn.

Een Smartphone scherm reparatie doe je niet zelf, maar laat je over aan een expert. Bij Smartphone Express wordt uw Smartphone scherm reparatie uitgevoerd door ervaren technici. Daarom geven wij ook 12 maanden garantie op al onze reparaties. Van te voren doen we een gratis schade-onderzoek, waarna u een heldere prijsopgave krijgt. Door op deze manier te werk te gaan, bent u er zeker van dat u geen onverwachte kosten maakt. Dat is de service van Smartphone Express. Heeft u vragen over een van onze diensten?

Bel dan met 013 590 58 06 . We zijn u graag van dienst.

Dus is uw Smartphone scherm kapot? Laat hem dan repareren bij Smartphone Express. U kunt ook binnen lopen in onze winkel in Tilburg. Een afspraak maken is niet nodig en u parkeert gratis voor de deur e.o . Woont u niet in de buurt? Stuur uw toestel dan op naar ons. Neem contact op voor de mogelijkheden van verzending en retourneren.

Q&A

1 Hoe lang duurt een reparatie?
Reparaties zijn bijna altijd klaar terwijl u wacht. Bijna alle reparaties worden binnen 30 minuten gerepareerd.
iPad / iPod, Moedebord & Waterschade reparaties en andere merken reparaties kunnen eventueel langer duren. Hierover wordt u geinformeerd bij inname.

2 Moet ik een afspraak maken voor een reparatie?
Nee! Wij werken zonder afspraak. U kunt dus direct langskomen voor het herstellen van uw defecte telefoon.

3 Kan ik GRATIS parkeren?
Ja! U kunt bij ons in de straat GRATIS parkeren, ook biedt winkelcentrum Westermarkt achter ons alleen maar GRATIS parkeergelegenheden.
U kunt tijdens uw reparatie dus gewoon uw auto laten staan en eventueel boodschappen doen in winkelcentrum Westermarkt.

4 Zijn de prijzen inclusief reparatiekosten en BTW?
Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW met factuur.
Al onze reparatie prijzen zijn inclusief reparatie door Smartphone Express.

5 Zijn de onderdelen origineel of OEM of refurbished?
Wij gebruiken uitsluitend 100% originele onderdelen voor alle merken behalve Apple
- Belangrijke UPDATE 2017
100% Originele Apple onderdelen zijn voor reparatiewinkels niet meer verkrijgbaar! Apple controleert hier heel erg streng op. Wij hebben daarom gekozen voor OEM & High Copy onderdelen. OEM onderdelen zijn onderdelen die een gelijkwaardige kwaliteit hebben als de originele, echter mogen we het niet als origineel benoemen! U krijgt wel gewoon de 12 maanden garantie op de OEM onderdelen! LET OP: GEEN EEN ENKELE REPARATIEBEDRIJF KAN 100% ORIGINELE ONDERDELEN PLAATSEN! LAAT U DUS NIET FOPPEN!

6 Hoe lang heb ik garantie?
U heeft 12 maanden garantie op het vervangen originele onderdeel.
LET AUB OP: Val, Druk, Water & Vochtschade vallen NIET onder GARANTIE! 

7 Kan ik jullie factuur aanbieden bij mijn verzekering?
Zeer zeker! U ontvangt altijd een factuur van ons en deze kunt u gewoon indienen bij de verzekering.

8 Gaan mijn gegevens verloren bij een reparatie?
Normaal gesproken niet! Wij vervangen enkel het defecte onderdeel. Data wordt opgeslagen op het moederbord van uw telefoon of op uw geheugen kaart. Zolang deze niet vervangen wordt blijft alle data dus behouden. Voor alle zekerheid adviseren wij altijd een back-up te maken van uw data. Wij kunnen u hierbij ook helpen als u er niet uitkomt.

9 Betaal ik ook onderzoekskosten?
Nee! Bij ons betaald u nooit onderzoekskosten!

10 Mijn reparatie staat niet in jullie lijst?
Geen probleem, neem dan contact op met ons en wij kijken wat we dan voor u kunnen betekenen.
In 99% van alle gevallen bieden wij altijd een betaalbare oplossing!

11 Kan ik mijn toestel ook opsturen voor reparatie?
Ja! Als u uw toestel gaat opsturen naar ons neem dan aub eerst contact met ons op per mail. Wij leggen dan de procedure uit hoe het versturen en retourneren in zijn werking gaat. Als u uw toestel opstuurt heeft u het gemaakt en wel binnen 48 uur weer in huis.