op voorraad CONTACT

Huawei P Smart 2019

Beschikbare kleuren | Zwart – Blauw
Prijs | €169,-
Garantie | 24 maanden

De Huawei P Smart (2019) is de opvolger van de razend populaire P Smart (2018), en ook deze telefoon heeft weer prima specificaties. Zo heeft de P Smart een dubbele camera van 13 en 2 megapixels om foto’s met scherptediepte-effect te maken. Op het grote 6,21 inch full hd scherm, dat een kleine, druppelvormige inkeping heeft, bekijk je YouTube filmpjes en scroll je door je Instagram tijdlijn. Ontgrendel de telefoon snel en veilig via de vingerafdrukscanner. Met de 3400 mAh batterij kom je dag door zonder dat je je telefoon tussentijds oplaadt. Verder bewaar je je bestanden op het 64 GB geheugen. Mocht je hier toch niet genoeg aan hebben, breid het dan uit via een geheugenkaartje van maximaal 512 GB.

 

Dit Huawei-toestel heeft aan de binnenkant een krachtige batterij van 4.000 mAh batterij, die samenwerkt met AI. Hierdoor gaat je batterij nog langer mee op een dag en kun je eindeloos blijven genieten van je toestel. Ook is er de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden naar 512 GB, mocht je aan 32 GB niet genoeg hebben. En maak je geen zorgen over de prestaties van de Y7 (2019); Android 8.1, 3 GB werkgeheugen en de octa-coreprocessor met Qualcomm Snapdragon 450-chipset houden je toestel draaiende.

.

 

 

HUAWEI P SMART 2019 KOPEN?

Smartphone – Express is een smartphone reparatie winkel dat gespecialiseerd is in de reparatie en verkoop van smartphones. Wij zijn sinds 2013 gevestigd in Tilburg op de Jacques Oppenheimstraat en kunnen dankzij onze jarenlange ervaring ook U direct verder helpen.